Nieuwe impuls voor de vereniging

In vier jaar tijd is "Drupal voor Gemeenten" gegroeid van een idee naar product dat door 27 gemeenten wordt ingezet om voor ruim 1,4 miljoen inwoners excellente online dienstverlening neer te zetten. Drupal voor Gemeenten is niet het product van één leverancier, maar een gezamenlijk project van de gemeenten en leveranciers. De Vereniging Drupal voor Gemeenten is opgericht om samen te werken aan de doorontwikkeling en om een platform voor besluitvorming te hebben.

Het blijkt lastig om als vereniging een goed momentum te krijgen zodat we als een geoliede machine samen kunnen werken. Om daar verandering in te brengen en een nieuwe impuls aan de vereniging te geven heeft RID de Liemers Michiel Duijsings ingehuurd om de gemeenten met elkaar in verbinding te brengen, samen een mooie roadmap vast te stellen en een nieuw bestuur te kiezen. Daar wil je als DvG-gemeente natuurlijk bij zijn! Een sterke vereniging betekent namelijk een sterke DvG.

Michiel probeert iedere DVG-gemeente te benaderen. Mocht je nog niets van hem gehoord hebben en je wil toch weten hoe je mee kunt doen of wat precies de bedoeling is, mail dan naar info@michielduijsings.nl of bel 06 28 57 80 95.